Spanje wint kampioenschap - EK 2024

Kopen EK 2024 Spanje Voetbalshirts, In de Europacupfinale van 2024 stond Spanje tegenover Engeland in het Olympisch Stadion in Berlijn. In de eerste helft boekte geen van beide partijen enige prestatie; de ​​ploeg veranderde en Rodri stopte tijdens de rust met een blessure; Yamal kwam naar binnen om een ​​assist te geven en Nico Williams scoorde met een laag schot In de 73e minuut assisteerde Bellinge Mu en invaller Palmer maakte gelijk met een laag schot; in de 86e minuut maakte Cucurella een diagonale pass van links naar het doel en nam Oyarzabal opnieuw de leiding met een schepschot. Uiteindelijk versloeg Spanje Engeland met 2-1, won zeven wedstrijden en scoorde 15 doelpunten, en won voor de vierde keer de Europa Cup, waarmee het het team werd met de meeste overwinningen in de geschiedenis van de Europa Cup! Engeland daarentegen faalde in twee opeenvolgende finales en miste toch het Europa Cup-kampioenschap!

EK 2024 Spanje Lamine Yamal #19

Spanje EK 2024 Lamine Yamal #19 Thuisshirt, In de finale assisteerde hij Nico Williams bij het scoren, en Lamine Yamal werd de assistleider van de Europacup I 2024 met 4 assists. Nadat hij afgelopen weekend net zijn 17e verjaardag had gevierd, overtrof hij ook Pele (17 jaar en 249 dagen) en werd hij de jongste winnaar van het grote kampioenschap op de leeftijd van 17 jaar en 1 dag!

Spanje verslaat Engeland met 2-1 en wint voor de vierde keer de Europa Cup

In de Europa Cup-finale versloeg Spanje Engeland met 2-1. Na de wedstrijd werd Nico Williams verkozen tot beste speler in de Europa Cup-finale. In de hele wedstrijd maakte Nico Williams 3 schoten en 1 schot op doel, scoorde 1 doelpunt en maakte 3 belangrijke passes.

Rodri werd verkozen tot beste speler van deze Europa Cup

EK 2024 Spanje Rodri 16 Voetbalshirts, In de Europa Cup-finale versloeg Spanje Engeland met 2-1 en werd voor de vierde keer in de teamgeschiedenis kampioen. Rodri werd verkozen tot beste speler van deze Europa Cup. In juni vorig jaar won Rodri het Champions League-kampioenschap en het UEFA Nations League-kampioenschap, en werd hij verkozen tot beste speler in beide competities.