Spania beseiret England 2-1 og vant mesterskapet for fjerde gang i lagets historie

Billige EM 2024 Spania Fotballdrakter, I europacupfinalen 2024 møtte Spania England på Olympiastadion i Berlin. I første omgang gjorde ingen av sidene noen prestasjoner, og Rodri trakk seg fra skade i det 47. minuttet av andre omgang, Yamal skar inn for å gi en assist, og Nico Williams scoret med et lavt skudd 73. minutt assisterte Bellinge Mu, og innbytter Palmer utlignet med et lavt skudd i det 86. minutt, Cucurella slo en diagonal pasning fra venstre til mål, og Oyarzabal tok ledelsen igjen med et spadeskudd. Til slutt slo Spania England 2-1, vant 7 kamper og scoret 15 mål, og vant europacupen for fjerde gang, og ble laget med flest seire i europacupens historie! England, derimot, mislyktes i to påfølgende finaler og gikk likevel glipp av europacupmesterskapet!

Spania vinner Europacupen 2024

EM 2024 Spania Lamine Yamal #19 Hjemmedrakt Fotballdrakt, I finalen hjalp han Nico Williams med å score, og Lamine Yamal ble assisterende leder for 2024-europacupen med 4 assists. Etter å ha feiret sin 17-årsdag sist helg, overgikk han også Pele (17 år og 249 dager) for å bli den yngste vinneren av det store mesterskapet i en alder av 17 år og 1 dag!

Yamal blir assisterende leder for Europacupen i 2024 med 4 assists

I europacupfinalen beseiret Spania England 2-1. Etter kampen ble Nico Williams kåret til beste spiller i Europacupfinalen. I hele kampen tok Nico Williams 3 skudd og 1 skudd på mål, scoret 1 mål og laget 3 nøkkelpasninger.

Rodri ble kåret til den beste spilleren i denne europacupen

Spania EM 2024 Fotballdrakter, I europacupfinalen beseiret Spania England 2-1 og vant mesterskapet for fjerde gang i lagets historie. Rodri ble kåret til den beste spilleren i denne europacupen. I juni i fjor vant Rodri Champions League-mesterskapet og UEFA Nations League-mesterskapet, og ble kåret til den beste spilleren i begge konkurransene.